rengøringsservice

Rengøringsfirma Svendborg

Hos rengøringsfirmaet Arbejdshesten klarer vi næsten alle former for rengøring Svendborg og omegn. Hvad enten det er almindelig hverdagsrengøring for private eller erhverv, flytterengøring, håndværkerrengøring, tæpperens, rydning af dødsbo, større hovedrengøringer, haveservice eller lignende.

Arbejdshesten ligger nær Svendborg og dækker næsten hele Sydfyn. Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på haveservice, rengøring i Svendborg eller ejendomsservice, så ring til os på telefon 62 24 40 39 eller benyt nedenstående kontaktformular, så kontakter vi dig snarest muligt.

 

Bliv kontaktet af en konsulent

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Professionelt rengøringsfirma Svendborg

Arbejdshesten ApS er et professionelt rengøringsfirma beliggende i Vester Skerninge nær Svendborg. Herfra servicerer vi vores mange kunder på hele Fyn.

Arbejdshesten startede som rengøringsfirma, men har siden udviklet sig til også at kunne tilbyde en lang række andre opgaver. Rengøring er dog stadig vores kerneydelse og det er her vores kunder specielt kan mærke den høje grad af professionalisme og faglige stolthed i udførelsen af rengøringsopgaverne.

 

Rengøringsselskab siden 1993

Med over 20 års erfaring er Arbejdshesten ApS et stabilt og erfarent rengøringsselskab Svendborg, som kender branchen og kunderne. Vi er en respekteret samarbejdspartner, som gennem årene har opbygget en stor og loyal gruppe af tilfredse kunder.

Fra Sydfyn nær Svendborg kører vi ud og hjælper vores mange kunder med både stort og småt.

 

Bestil dit rengøringsfirma her

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på din rengøringsopgave. Vi er dog nødt til at vide lidt mere om din specifikke rengøringsopgave, så ring til 62 24 40 39 og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Du kan også bestille dit rengøringsfirma ved at benytte ovenstående kontaktformular. Skriv dit navn, hvordan du vil kontaktes og gerne lidt om din opgave. Så vender vi tilbage til dig snarest.

Sidebar