Hjælp til private

Det klarer Arbejdshesten
Lad os stå for vedligeholdelsen af dit hjem, så du får tid til andre ting. Vi klarer det hele med et smil – hvad enten det drejer sig om rengøring og hækkeklipning, eller snerydning og maleropgaver.

Lad Arbejdshesten stå for den sure og tidskrævende vedligeholdelse af dit hjem og/eller din have. Få et godt tilbud, og lad os levere et flot og professionelt arbejde til en overraskende god pris.

 

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Alle former for rengøring
  • Malerarbejde
  • Renoverings- og reparationsopgaver
  • Haveservice
  • Snerydning

Udfyld nedenstående kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

 

Bliv kontaktet af en konsulent

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Træk udgifterne fra i skat

Ved mange af vores services kan du gøre brug af det såkaldte håndværkerfradrag, der gør det muligt at trække udgifterne til arbejdsløn fra i skat.

I forbindelse med reparationer og vedligeholdelse af din bolig er det muligt at trække op til 12.500 kr. om året fra i skat, pr. voksen over 18 år i husstanden.

Ved serviceydelser kan du få fradrag på op til 6.200 kr. pr. voksen i husstanden.

Du kan læse mere om reglerne for håndværkerfradraget her

 

Vedrørende hjemmehjælp

Når du modtager hjemmehjælp, er der frit valg af leverandør til praktisk hjælp. Arbejdshesten er godkendt til fritvalgsordningen i Svendborg Kommune. Ud over den visiterede hjælp fra kommunen, kan vi tilbyde ekstra rengøring til f.eks. hovedrengøring, gardinvask, tøjvask m.m.

 

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vil du høre nærmere om hvordan vi løser opgaven? Hvem der kommer ud? Og hvad med prisen?

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og tager en nærmere snak omkring din opgave. Benyt ovenstående kontaktformular så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Sidebar