Hjælp til erhverv

Det klarer Arbejdshesten
Arbejdshesten løser næsten alle opgaver inden for rengøring, haveservice og ejendomsservice.

Ring til os på 62 24 40 39 eller benyt nedenstående kontaktformular og få et godt tilbud!

 

Bliv kontaktet af en konsulent

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Tilfredse kunder

Arbejdshesten er vokset til den virksomhed den er i dag, pga. vores mange loyale og frem for alt tilfredse kunder. Vores kunder er grundlaget for vores succes og det respekterer vi og sætter pris på! Af denne grund sørger vi for altid at komme til tiden og overholde vores aftaler til punkt og prikke.

 

Fleksible aftaler

Vi ved at det vigtigste ved et samarbejde, er at kunne stole på at få udført et upåklageligt arbejde til den aftalte tid. Du kan få den aftale, der passer bedst til jeres behov.

Vil du helst aftale vores besøg fra gang til gang – uden binding, eller foretrækker du en fast serviceaftale? Alt er muligt hos Arbejdshesten og vores aftaler kan ændres uden varsel.

 

Skal vi se om vi kan gøre det bedre?

Har du brug for en samarbejdspartner til at klare de praktiske opgaver? Eller er du nysgerrig efter om du kan få en bedre service? Vi tager gerne imod udfordringen, da vi er sikre på at kunne tilbyde et samarbejde, der lever op til dine forventninger – og mere til!

Udfyld kontaktformularen her på siden og lad os tage en uforpligtende snak omkring din virksomheds behov. Vi ser frem til at høre fra dig.

Sidebar