Erhvervsrengøring Svendborg og omegn

Arbejdshesten tilbyder erhvervsrengøring og kontorrengøring Svendborg for en lang række af erhvervskunder, primært i området omkring Svendborg, men også resten af Fyn.

Vi tilbyder alle former for erhvervsrengøring, herunder kontor- og kantinerengøring, lagerrengøring, rengøring af toilet og badefaciliteter, vask af gulve, vinduespolering mv.

 

Bliv kontaktet af en konsulent

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Lokal virksomhed ved Svendborg

Arbejdshesten er en erfaren aktør på markedet. Det startede tilbage i 1993 som et enkeltmandsfirma, primært med rengøring som speciale.

Der er sket meget siden dengang og Arbejdshesten beskæftiger nu 14 medarbejdere og tilbyder alt fra haveservice til erhvervsrengøring til kunder på hele Fyn. Dog servicerer vi flest kunder fra området omkring Svendborg, hvor vi holder til.

 

Professionel erhvervs- og kontorrengøring

Et samarbejde om erhvervsrengøringen med Arbejdshesten er et samarbejde, hvor du som kunde sættes i fokus. Vi er meget fleksible og sørger for altid at levere et resultat vi kan stå ved. Vores mange tilfredse kunder er vores bedste referencer.

 

Bestil kontor- og erhvervsrengøring i Svendborg og omegn her

Lad vores professionelle erhvervsrengøring komme an på en prøve. Vi dækker området omkring Svendborg og resten af Fyn.

Benyt kontaktformularen og bliv kontaktet med et ganske uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring. Du er også velkommen til at ringe direkte til os på telefon 62 24 40 39.

Sidebar