haveservice til grønt område

Haveservice og fliserens Svendborg og omegn

Arbejdshesten tilbyder bl.a. haveservice og fliserens i Svendborg og omegn. Vi kan stå for vedligeholdelse af de grønne anlæg omkring jeres firma eller klare vedligeholdelsen af dit private haveanlæg. Vi ligger nær Svendborg og dækker herfra hele Fyn med professionel haveservice.

At liste alle vores arbejdsområder op er der ikke plads til her, da vi kan klare det meste. Der er dog nogle typiske opgaver, som går igen blandt vores mange kunder. Disse er:

  • Generelt anlægsarbejde som fliser o.l.
  • Fliserens uden brug af vand og kemikalier
  • Græsslåning
  • Kantskæring af plæner
  • Mos i plæner fjernes
  • Beskæringer af træer, buske og roser
  • Lugning af bede
  • Flishugning
  • Bortskaffelse af haveaffald

Vi er meget fleksible og kan klare de fleste opgaver. Du er meget velkommen til at beskrive din opgave i nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig med et godt tilbud.

 

Bliv kontaktet af en konsulent

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Nye hestekræfter til Arbejdshesten

Arbejdshesten har endnu en “Arbejdshest” i folden, en stennedlægningsmaskine. Maskinen kan hjælpe os ved omlægning af blandt andet græsplæner, fodboldbaner, parkanlæg og meget mere.

Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Fliserens og haveservice i Svendborg

 

Haveservice og fliserens Svendborg

Står du og har brug for en hånd til arbejdet med haven, så tilbyder Arbejdshesten effektiv haveservice og fliserens til private og erhverv i Svendborg og omegn. Vi holder til i det sydlige Fyn nær Svendborg og dækker hele nærområdet. Ønsker du derfor hjælp til haven så benyt kontaktformularen eller ring til os på 62 24 40 39, så sørger vi for at give dig et godt tilbud på haveservice.

 

Professionelt anlægsarbejde og haveservice Svendborg

Arbejdshesten udfører opgaver for både private og erhverv og for vores erhvervskunder, tilbyder vi professionelt anlægsarbejde i og omkring Svendborg. Hos Arbejdshesten finder du en stabil, seriøs og professionel samarbejdspartner. Kontakt os i dag og få et tilbud på anlægsarbejdet for din organisation eller forening.

 

Vil du have et godt tilbud på haveservice eller fliserens Svendborg?

Du kan altid ringe på 62 24 40 39 eller benytte kontaktformularen her på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt med et godt tilbud.

Arbejdshesten ligger i Vester Skerninge, ikke langt fra Svendborg. Vi ser frem til at komme ud og klare din opgave.

Sidebar