Snerydning Svendborg og resten af Fyn

For private grundejere gælder det at snerydning skal foretages på veje og fortove i mindst 2 meters bredde, hvis det er muligt.

Har du som privat hverken tid eller lyst til at stå for snerydning, så kontakt Arbejdshesten og lad os stå for opgaven. Vi står også gerne for snerydningen i Svendborg for virksomheder og offentlige institutioner.

Ring til os på 62 24 40 39 eller brug nedenstående kontaktformular for at få et uforpligtende tilbud.

 

Bliv kontaktet af en konsulent

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Lav en aftale om snerydning på forhånd

Sneen kan komme pludseligt, så vi anbefaler at du laver en aftale med os i forvejen. Så er vi klar når sneen kommer. Står du i en situation, hvor du ikke har fået lavet en aftale om snerydning på forhånd, så ring bare til os. Så vil vi så vidt muligt sørge for at komme ud og foretage snerydning for dig. Vi ligger nær Svendborg, så vi kan rykke særligt hurtigt ud i dette område.

 

Snerydning Svendborg og omegn

Når sneen falder så få Arbejdshesten til at stå for snerydningen. Vi ligger nær Svendborg på Sydfyn og kører gerne ud på hele Fyn for at få bugt med sneen. Ønsker du et tilbud på eller en fast aftale på snerydning Svendborg eller omegn, så ring til os eller benyt kontaktformularen her på siden.

 

Få et godt tilbud på snerydning her

Arbejdshesten ApS ved Svendborg tilbyder snerydning for private, erhverv, offentlige institutioner og andels- eller ejerforeninger. Vi anbefaler at få lavet en aftale om snerydning i god tid INDEN sneen sætter ind. Ring til os på telefon 62 24 40 39 eller benyt kontaktformularen for at få et godt tilbud på snerydning.

Sidebar