Ejendomsservice Svendborg og omegn

Arbejdshesten tilbyder indenfor ejendomsservice Svendborg en lang række opgaver og services, der gør det muligt for din virksomhed eller institution, at frigøre ressourcer fra de tidskrævende opgaver. Kontakt Arbejdshesten og hør mere om hvad vi kan tilbyde inden for ejendomsservice. Vi ligger nær Svendborg på Sydfyn og servicerer derfra kunder på hele Fyn med ejendomsservice.

Ring på telefon 62 24 40 39 eller benyt kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

 

Bliv kontaktet af en konsulent

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Professionel ejendomsservice i Svendborg

Hos Arbejdshesten ApS får du en samarbejdspartner, der lægger vægt på et samarbejde, hvor du som kunde kan stole på, at opgaven bliver løst til punkt og prikke og til den aftalte tid. Virksomheden blev grundlagt i 1993 og vi har gennem årene oparbejdet stor erfaring inden for ejendomsservice.

Ønsker du en professionel og stabil samarbejdspartner inden for ejendomsservice er Arbejdshesten det rette valg. Ring på telefon 62 24 40 39 eller få et uforpligtende tilbud ved at benytte ovenstående kontaktformular.

 

Beliggende på Sydfyn nær Svendborg

Virksomheden ligger på Strandvej 48 i Vester Skerninge, nær Svendborg på Sydfyn. Herfra kører vi ud til en lang række kunder på hele Fyn, både private, offentlige institutioner og erhverv. Hos Arbejdshesten samarbejder vi også med andre firmaer inden for forskellige håndværk, der gør at vi også kan løse de større opgaver.

 

Bestil ejendomsservice Svendborg og resten af Fyn

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med ejendomsservice? Vi hører meget gerne fra dig for at tale nærmere om dine ønsker.

Ring til os på telefon 62 24 40 39 eller benyt kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Skriv gerne hvad opgaven omhandler. Så sørger vi for at give dig et godt og uforpligtende tilbud.

Sidebar